top of page

Kijk op www.bdline.nl naar onze nieuwste Boxblinds raambekleding collectie.


Advies op maat bij u aan huis.

We bieden een uitgebreide variatie aan raambekleding die aansluit bij iedere smaak en ieder budget. 

Rolgordijnen


Wilt u rust in uw interieur? Dan is het strakke uiterlijk van een BD Line basic rolgordijn de perfecte oplossing. De zeer uitgebreide collectie biedt u een groot kleurenpalet in lichtdoorlatende, transparante, verduisterende, screen en brandvertragende kwaliteiten. De afwerking van een rolgordijn is bij de standaard modellen geheel naar wens te bepalen en te verfraaien met verschillende accessoires zoals houten en aluminium onderlijsten, volants, zeilringen en bedieningen in kleur.


Houten Jalouzieën


Creëer de perfecte ambiance in uw huis met een houten jaloezie van BD Line basic. Onze uitgebreide collectie kent veel mogelijkheden. Denk aan Basswood in mat glans, glans, hoog glans, gelamineerd, hoogglans gelamineerd, duotone (hier hebben de randen een afwijkende kleur), bamboo en exotic wood. In deze laatste lijn zijn de unieke details van het hout zelfs nog zichtbaar, de houten jaloezieën zijn een echte sfeermaker. Standaard uitgevoerd met RVS (aluminium) koordknoppen, maar ook te leveren met houten koordknoppen. Een extra accent? Dat kan door het toevoegen van sfeervolle ladderbanden op uw houten jaloezie.


Duo Rolgordijnen


De populaire double rollers van BD Line basic geven u controle over het daglicht. Dit product biedt de ideale balans tussen sfeer en functionaliteit. Schuif de afwisselende transparante en niet-transparante banen langs elkaar en breng uw ruimte in de gewenste stemming. Zet de horizontale banen volledig open, half open of sluit ze op elke gewenste hoogte. U heeft keuze uit een ruim assortiment stoffen, kleuren en dessins en verschillende uitvoeringen. Combineer stijl en functie in één uniek product voor uw raam.


Plissé en dubbelplissé Gordijn


Kiest u voor een plissé of honingraad plissé van BD Line basic, Dan kiest u voor de ideale oplossing voor serres, schuine ramen, koepels, driehoekige ramen en andere speciale toepassingen. Warmte- en lichtregeling komen hier samen. Plissés zijn functioneel, maar ook zeker sfeervol en decoratief. De stoffen zijn verkrijgbaar in transparant, lichtdoorlatende of verduisterende kwaliteiten.


Lamellen


Een grote raampartij? Overweeg dan de praktische en stijlvolle verticale lamelgordijnen van BD Line basic. Breng daglicht binnen, regel uw privacy en geef uw raam optisch extra lengte. De eigentijdse lamelcollectie biedt u een ruime keuze aan verschillende kwaliteiten stof, aluminium en pvc (kunststof). Verticale lamelgordijnen zijn ook uitermate geschikt voor afwijkende raampartijen. Denk aan ronde ramen, togen en ramen met een schuine kant.


Jaloezieën


Creëer ruimte en speel met horizontale lijnen. Regel uw privacy met deze stijlvolle raambekleding. Draai aan de tuimelstang voor nog meer controle over de intensiteit en richting van het licht. Geef uw horizontale jaloezie een persoonlijke touch met een bijpassende of juist contrasterende ladderband. Bekijk de uitgebreide collectie van BD Line basic en laat u overtuigen. Welke kleur of lamelbreedte past het beste bij uw interieur?


Paneel Gordijnen


Een strakke stijlvolle uitstraling? Kies dan voor de paneelgordijnen. Een raambekleding die steeds populairder wordt, door de vele mogelijkheden en variaties. Een paneelgordijn is ook buitengewoon geschikt als fraaie afscheiding of room-divider. Upgrade de panelen met houten of aluminium baleinen voor een eigentijdse uitstraling. Kies daarbij de bediening die bij uw interieur past, door de inzet van een trekstang of met het bekende koordsysteem.

bottom of page