top of page

Advies op maat bij u aan huis.


Ik kom vrijblijvend met een uitgebreide collectie aan gordijnstalen bij u aan huis om advies te geven over de mogelijkheden die er zijn.

Zo heeft u de keuze uit vele verschillende vitrage's en overgordijnstoffen die wij zelf maken in alle denkbare plooien, wave- of paneelgordijnen.

Paneelgordijnen


De stijlvolle eenvoud van paneelgordijnen zorgen voor onbeperkte mogelijkheden. Door meerdere sporen en panelen te combineren kunt u zo breed gaan met uw paneelgordijnen als u wilt. Paneelgordijnen of Japanse wanden worden vooral voor grote raampartijen of schuiframen gebruikt. Met deze raamdecoratie creëert u een strak, hedendaags interieur.


Wavegordijnen


Uw gordijnen strak voor het raam?

Dit kan eenvoudig door een wave plooi toe te passen. Op uw gordijn wordt aan de bovenzijde een speciaal band gestikt en in dit band komen speciale "waveplooi haakjes". Daarnaast moet uw rail voorzien worden van speciale wave plooi runners. Deze runners zijn met een koordje verbonden zodat een vaste afstand wordt gecreërd.


Omdat mijn vrouw als coupeuse onze gordijnen zelf maakt rekenen wij voor vitrage's en overgordijnen geen maakkosten.


Verder leveren wij ook verschillende soorten roedes of rails.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van gordijnen of vitrages neem dan contact met ons op. 

bottom of page